+420 222 262 019
PO-PÁ 9:00 - 17:30
Přihlášení
 
Registrace
 
Muži Ženy Děti Doplňky Běh Výprodej Značky Návrháři
 
 
Ochrana osobních údajů

Vážíme si vás i všech údajů, které nám svěříte a řádně se o ně staráme podle zákona. Vaše osobní údaje nikomu neprodáváme ani je neposkytujeme třetím osobám.

Pravidla ochrany osobních údajů
Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Společnost Urban Store, s.r.o., která je provozovatelem eshopu UrbanStore.cz veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám.

Urban Store, s.r.o. s osobními údaji zákazníků UrbanStore.cz nakládá pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Osobní údaje je možno na žádost zákazníka vymazat z databáze. Takovouto žádost je možné odeslat na email info@urbanstore.cz 

Proč používáme Cookies?
Cookies pomáhají k vašemu spokojenému nákupu značkového oblečení, jednoduchému prohlížení webu a rychlejšímu vyhledání vašeho vysněného outfitu. 

Prohlížeč si například zapamatuje vaše přihlašovací údaje a vy je při další návštěvě webu nemusíte znovu zadávat.

Rychleji se také dostanete k modelům na základě toho, co vás zaujalo při předchozí návštěvě na UrbanStore.cz.

Nejdříve uvidíte to, co vás zajímá nejvíce a v reklamě vám nabídneme speciální nabídky, které pro vás budou užitečné a nebudeme vás zbytečně oslovovat s oblečením nebo značkou, která vás vůbec nezajímá. 

Co jsou Cookies?
Cookies jsou malé soubory, které nám umožňují rozpoznat jaké značky by vás mohly zajímat tím, že ukládají informace ve vašem prohlížeči. Nebojte se ale, že bychom vás nějak sledovali, cookies nám neumožní vás identifikovat. Na jejich základě opravdu nevíme, jak se jmenujete nebo kde bydlíte. 

Cookies usnadní prohlížení webu
Právě proto, že nabídka značkového oblečení na UrbanStore.cz je obrovská, ale potřeby našich zákazníků jsou leckdy specifické, chceme každému zákazníkovi maximálně usnadnit orientaci v nabídce více než 10 000 produktů na jednom místě. A právě proto používáme cookies. Snažíme se upravit web co možná nepřesněji podle potřeb každého zákazníka, který UrbanStore.cz navštíví. 

Zákaz cookies může omezit funkčnost webu
Přestože použití cookies má své nesporné výhody, samozřejmě vám dáváme možnost odmítnout jejich používání. Odmítnout lze snadno. Níže najdete prokliky s návodem na odmítnutí použití cookies u nejdůležitějších prohlížečů. Nicméně vás musíme v tuto chvíli upozornit, že odmítnutí použití cookies může v některých částech webu způsobit jeho nefunkčnost. Používáním webu bez zakázání používání cookies nám naopak dáváte souhlas s jejich využitím. 

Chrome
Firefox 
Internet Explorer
Android

 

 

 

 

 

 
GoPay
 
Copyright © 2012-2017 Urban Store, s.r.o., Koperníkova 794/6, Praha 2, PSČ 120 00
developed by [a-net group]
 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Přepnout na mobilní verzi webu.
Abyste u nás co nejsnadněji našli váš outfit, používáme cookies.